Διευκρινίσεις (ΙΙ) για την Πρακτική της Σεξουαλικής Μεταβολής

arcano2

ΕΡΩΤΗΣΗ: Δάσκαλε, θα μπορούσατε να μας προσανατολίσετε πάνω στη Σαάχα Μαϊτούνα (σεξουαλική μεταβολή)… πώς πρέπει να πραγματοποιείται αυτή η δουλειά, τόσο απαραίτητη και σπουδαία για την απελευθέρωση;

Α.Δ. ΡΑΒΟΛΟΥ: Πολύ καλά, θα σας μιλήσω συγκεκριμένα από την εμπειρία που έχω αποκτήσει μέσω της Γνώσης. Πραγματικά, πάνω στην πρακτική της Σαάχα Μαϊτούνα ο αξιοσέβαστος Δάσκαλος Σαμαέλ παρέδωσε όλα τα κλειδιά, για να μπορεί ο καθένας να αποκτά τη δική του εμπειρία. Δεν λεπτολόγησε πάνω σ’ αυτά, γιατί τότε θα έπρεπε να γράψει πολλούς τόμους. Στην αρχή όλοι αντιμετωπίζουμε προβλήματα στην πρακτική. Εγώ είχα σοβαρά προβλήματα επίσης με τη μεταβολή των ενεργειών.

Μια φορά φώναξα τον Δάσκαλο Σαμαέλ για να του πω ότι εγώ δεν ήμουν ενάντια στη Γνωστική, ήξερα ότι αυτή η διδασκαλία είναι αληθινή διά μέσου όσων είχα πειραματιστεί, δεν αμφέβαλλα γι’ αυτόν γιατί είχα γνώση ότι ήταν αληθινός Δάσκαλος, όμως στο σεξουαλικό πεδίο δεν μπορούσα… προσπαθούσα και ξαναπροσπαθούσα, κρατούσα έξι μήνες ή ένα χρόνο και μετά ερχόταν η πτώση και αυτό με απογοήτευε φοβερά. Τότε εγώ είπα: προπάντων δεν πρέπει να είμαι ένας υποκριτής, πάντα μου άρεσε να είμαι ειλικρινής. Και είπα στον Δάσκαλο: εγώ δεν συνεχίζω πια, δεν θέλω να χρησιμεύσω σαν εμπόδιο για τους άλλους, για εκείνους που θέλουν να εξυπηρετούν… καλύτερα να παραμερίσω, όμως δεν θέλω να είμαι ένας υποκριτής, ψεύτης στην οργάνωση. Αφού δεν έχω επιτύχει την αγνότητα, το καλύτερο είναι να φύγω. Τότε, μου είπε ο Δάσκαλος Σαμαέλ: «Αγωνίσου και έτσι θα το κατορθώσεις»… Αυτά ήταν όσα μου είπε. Ψάχνοντας τότε πού βρίσκονταν οι αδυναμίες μου, τα πρώτο που ανακάλυψα ήταν ο νους… Οι σεξουαλικές πτώσεις ξεκινούν από το νου… αυτό είναι γεγονός.

Όταν ασκούμε το Αρκάνο, ποτέ δεν πρέπει να φέρουμε το νου στο αντίθετο σεξ, γιατί αμέσως μπαίνει το Εγώ της λαγνείας και μαζί η πτώση… πρέπει να έχουμε μεγάλη προσοχή. Τότε άσκησα το σύστημα της συγκέντρωσης στους σεξουαλικούς αδένες για να απασχολώ το νου με μία σκέψη. Όπως σας έχω πει, η συγκέντρωση είναι πολύ δυνατή.
Η συγκέντρωση και η φαντασία παίζουν ένα σπουδαίο ρόλο στην πρακτική του Αρκάνο. Συγκεντρωμένοι στους σεξουαλικούς αδένες πρέπει να φανταζόμαστε ότι αρχίζει να βράζει αυτή η ενέργεια. Τότε οι ατμοί, που διαμορφώνονται σαν ένα χρυσό καθαρό ρεύμα, αρχίζουν να εισχωρούν σαν μια κλωστή από τη σπονδυλική στήλη, από σπόνδυλο σε σπόνδυλο, προς τα πάνω, μέχρι να φτάσουν στην ιερή κούπα και μετά προχωρούν προς την καρδιά, έπειτα εξαπλώνονται σαν φως. Κάθε σπόνδυλος στον οποίο ανεβαίνει αυτή η ενέργεια, φωτίζεται. Γι’ αυτό λέω ότι είναι απαραίτητη η συγκέντρωση και η φαντασία στην πρακτική του Αρκάνο.

Καλά τώρα, πριν να αρχίσει η εργασία, σαν πρώτο βήμα πρέπει να κάνουμε μια προσευχή και μια έκκληση στη Θεϊκή Μητέρα, για να οδηγεί αυτή τις ενέργειες προς τα πάνω και να μας δίνει δύναμη για να μην πέφτουμε. Πρέπει να υπολογίσουμε καλά στην πρακτική της Αλχημείας ότι η γυναίκα είναι παθητική, τότε ο άνδρας που αληθινά έχει σοφία πρέπει να χρησιμοποιήσει τα χάδια για να ετοιμάσει, να ανάψει τη φωτιά κι έτσι να είναι έτοιμοι για την πρακτική. Προφανώς το ζευγάρι πρέπει να βρίσκεται σε τέλεια αρμονία.

Σαν δεύτερο βήμα, η συγκέντρωση στους σεξουαλικούς αδένες (ο καθένας στους δικούς του), όπως το εξήγησα προηγουμένως, η γυναίκα στις ωοθήκες της και ο άνδρας στους όρχεις.

Σαν τρίτο βήμα η φαντασία, προφέροντας τα μάντραμ που δίνει ο Δάσκαλος στα βιβλία του, όπως το Καντίλ Μπαντίλ ή το ΙΑΟ, δηλαδή τα μάντραμ της μεταβολής. Αν εσείς προχωράτε έτσι, είμαι σίγουρος ότι θα σας δώσει καλά αποτελέσματα. Για μένα αυτό είναι ένα γεγονός. Αυτές οι εξηγήσεις που σας δίνω είναι ένα μέρος της δικής μου εμπειρίας…

ΕΡΩΤΗΣΗ: Δάσκαλε, τι μπορείτε να μας πείτε πάνω στην ένταση της πρακτικής;

Α.Δ. ΡΑΒΟΛΟΥ: Όλα εξαρτώνται από τους οργανισμούς, ποτέ δεν είναι ίδιοι. Αυτό το ζυγίζουμε σύμφωνα με την ικανότητα του καθενός, τίποτ’ άλλο.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Μετά το χωρισμό, τι πρέπει να κάνει το ζευγάρι, Δάσκαλε;

Α.Δ. ΡΑΒΟΛΟΥ: Πρέπει να κάθονται ανάσκελα και να συνεχίζουν τη μεταβολή των ενεργειών (ένα χρονικό διάστημα) χρησιμοποιώντας τις εισπνοές και τις εκπνοές μέχρι να φανταστούν ότι αυτές οι ενέργειες έχουν ανέβει και ότι μένουν οι σεξουαλικοί αδένες εντελώς άδειοι. Η προσευχή στη Θεϊκή Μητέρα είναι απαραίτητη για να κάνει αυτή να ανεβαίνουν αυτές οι ενέργειες. Θυμηθείτε τη συγκέντρωση και τη φαντασία στη δουλειά…

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πώς εξαλείφεται το Εγώ στη δουλειά της μεταβολής;

Α.Δ. ΡΑΒΟΛΟΥ: Ωραία. Στην ένωση δύο δυνάμεων γεννιέται μια Τρίτη δύναμη που είναι ένας Χερουβίμ, ένα μέρος της Θεϊκής Μητέρας. Ένας Χερουβίμ είναι ένα πλάσμα από αγνή φωτιά, μ’ όλες τις εξουσίες πάνω στη Φύση. Τότε σ’ αυτές τις στιγμές πρέπει να ζητάμε από αυτό το Χερουβίμ, δηλαδή από αυτή τη Θεϊκή Μητέρα, να εξαλείψει το τάδε ή δείνα Εγώ που έχουμε ανακαλύψει και έχουμε αναλύσει βαθιά. Όταν εμείς το έχουμε ανακαλύψει τελείως, τότε σ’ αυτές τις στιγμές πρέπει να παρακαλούμε για να το εξαλείψει. Αυτή είναι μια φοβερή εξουσία, γι’ αυτό εκείνος ο παντρεμένος που ξέρει να δουλεύει, μπορεί να προχωράει γρήγορα προς το θάνατο του εαυτού του.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Συγκεκριμένα, στην πρακτική πρώτα μεταβάλλουμε και μετά εξαλείφουμε ή πώς πρέπει να γίνει αυτή η δουλειά της εξάλειψης;

Α.Δ. ΡΑΒΟΛΟΥ: Κοιτάξτε, όταν έχουμε μεταβάλει αρκετές ενέργειες και υπάρχει αρκετή ζέστη, είναι η στιγμή που βρίσκεται αυτή η δύναμη σε δράση και είναι εκεί που πρέπει να παρακαλούμε αμέσως. Η παράκληση της εξάλειψης δεν είναι μακρινή στιγμή, αυτή είναι γρήγορη, στιγμιαία! Η δουλειά που πραγματοποιεί αυτό το πλάσμα (ο Χερουβίμ) είναι γρήγορη, γιατί έχει μια τρομακτική δύναμη.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Στη δουλειά του Αρκάνο, όταν επιχειρείται η εξάλειψη του Εγώ, είναι κατάλληλο στο ζευγάρι να εξαλείφει το ίδιο Εγώ;

Α.Δ. ΡΑΒΟΛΟΥ: Κοιτάξτε, είναι σπουδαίο το ζευγάρι να συμφωνεί, αλλά να μην υπάρχει εγωισμός σε κανέναν από τους δύο. Για παράδειγμα: Εσείς εργάζεστε πάνω σ’ αυτό ή στο άλλο Εγώ που ανακαλύψατε και το έχετε αναλύσει βαθιά. Τότε, λέτε στο σύντροφό σας, «συνεργάσου μαζί μου για να εξαλείψω αυτό το Εγώ που έχω αναλύσει». Τότε ο σύντροφος πρέπει να συνεργαστεί για να είναι πιο εύκολη η εργασία και αντιστρόφως. Εάν ο σύντροφός σας έχει ανακαλύψει ένα Εγώ και θέλει να το εξαλείψει, τότε θα συνεργαστείτε μαζί του, δηλαδή όσο περισσότερο συμφωνείτε τόσο καλύτερα. Και όταν δεν υπάρχει συμφωνία, τότε πρέπει να εργαστεί για το δισάκι του, λιγάκι πιο πολλή καθυστέρηση για τη δουλειά του, αλλά έτσι τυχαίνει, έτσι δεν είναι;

ΕΡΩΤΗΣΗ: Όταν παντρεύονται οι άνθρωποι είναι σωστό στην αρχή να αρχίζουν αμέσως τη μεταβολή των ενεργειών ή είναι καλύτερα να περιμένουν ένα χρονικό διάστημα προετοιμαζόμενοι, ζητώντας από τη Θεϊκή Μητέρα να τους προετοιμάσει τους αγωγούς κ.λπ.

Α.Δ. ΡΑΒΟΛΟΥ: Καλά, υπάρχει ένα πρόβλημα το οποίο πρέπει να λάβουμε υπόψη μας. Όταν υπάρχει πολλή διέγερση στο ζευγάρι, δεν πρέπει να κάνουν πρακτική στο Αρκάνο. Τους συνιστάμε την πρακτική Ντιάνα. Η Ντιάνα χρησιμεύει σαν μεταβολή χωρίς να υπάρχει ένωση, δηλαδή χάδια, φιλιά, αγκαλιά, χωρίς την ένωση, ενώ το φυσικό σώμα ρυθμίζεται. Διότι σε ένα σώμα που είναι πολύ διεγερμένο του έρχονται οι πτώσεις, και για να αποφεύγεται αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί η Ντιάνα. Έτσι μεταβάλλεται επίσης η ενέργεια και αποφεύγουμε τον κίνδυνο να πέσουμε.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Είναι σωστό, όταν γίνεται η πρακτική της Αλχημείας και ο άνδρας χάνει δύναμη, να ξαναερεθίζει το όργανο;

Α.Δ. ΡΑΒΟΛΟΥ: Όταν πια χάθηκε, χάθηκε. Πρέπει να απομακρυνθεί.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Και αν χάνεται από την αρχή;

Α.Δ. ΡΑΒΟΛΟΥ: Η αλόη το διορθώνει αυτό, τόσο στον άνδρα όσο και στη γυναίκα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Με τι τρόπο χρησιμοποιείται η αλόη για το πρόβλημα της ψυχρότητας της γυναίκας;

Α.Δ. ΡΑΒΟΛΟΥ: Βγαίνει η φλούδα, το εξωτερικό μέρος. Μένει ο κρύσταλλος, ο οποίος πολτοποιείται και πίνεται κάθε πρωί ένα ποτήρι από αυτό μέχρι που να γίνει καλά.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τα χάδια, μέσα στην Εργασία της Μαϊτούνα, απαιτούν μια κατάλληλη εσωτερική κατάσταση και μια ολοκληρωμένη Αυτοπαρατήρηση;

Α.Δ. ΡΑΒΟΛΟΥ: Φυσικά. Τα χάδια πρέπει να τα κάνει κανείς βαθμιαία και πολύ συνειδητά, να μην ξεπερνιούνται τα όρια. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο για το ζευγάρι.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι συνέπειες έχουν οι ονειρώξεις στην Εσωτερική Εργασία;

Α.Δ. ΡΑΒΟΛΟΥ: Στην πραγματικότητα έχουν κακές συνέπειες. Ας υποθέσουμε ότι οι Κύριοι του Κάρμα δεν χρεώνουν τίποτα σε κάποιον που είναι κοιμισμένος, αλλά για την Εργασία πραγματικά υπάρχουν βαρύτατες συνέπειες. Ένα περίσσευμα είναι αυτό που μεταβάλλεται για να κρυσταλλοποιήσει τα Εσωτερικά Σώματα, δηλαδή τα Σώματα της Φωτιάς, και όταν δεν υπάρχει περίσσευμα, τι θα μεταβάλλει κανείς; Εάν αυτό το περίσσευμα φεύγει σε ονειρώξεις, δεν υπάρχει περίσσευμα. Τότε, πώς θα κατασκευάσει τα Εσωτερικά Σώματα; Τι είναι αυτό που θα πάει να μεταβάλει αν δεν υπάρχει; Τότε ναι, βλάπτει.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Δάσκαλε, πόσο καιρό πρέπει να περιμένει κανείς για να ξαναρχίσει τις πρακτικές μετά από μια πτώση;

Α.Δ. ΡΑΒΟΛΟΥ: …Πρέπει να περιμένει μόνο είκοσι τέσσερις ώρες, γιατί κάθε είκοσι τέσσερις ώρες είναι κατάλληλη η Ενέργεια για τη Μεταβολή, είναι πια ώριμη. Αυτοί που καθυστερούν τρεις ή τέσσερις μέρες χάνουν χρόνο. Αυτός που πέφτει και παραμένει πεσμένος είναι ένας βλάκας!... Αυτός που έπεσε ας σηκωθεί και ας βαδίσει!... Καταλάβατε;

ΕΡΩΤΗΣΗ: Δάσκαλε, εγώ θα ήθελα να ξέρω αν είναι νόμιμο να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στάση στη σεξουαλική δουλειά.

Α.Δ. ΡΑΒΟΛΟΥ: Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Ο καθένας στη στάση που καλύτερα τον βολεύει, γι’ αυτό ο καθένας θα ψάχνει τη στάση του. Δεν υπάρχει μία μόνη στάση, ο καθένας θα ψάχνει αυτή που τον βολεύει περισσότερο, με την οποία διακινδυνεύει λιγότερο και θα αντέχει περισσότερο, έτσι λοιπόν αυτό δεν έχει μία μόνο στάση, αλλά ο καθένας θα χρησιμοποιεί αυτή που θα του φαίνεται καλύτερη.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Δάσκαλε, θα μπορούσατε να μας πείτε αν η σεξουαλική αλχημεία μπορεί να γίνεται την ημέρα;

Α.Δ. ΡΑΒΟΛΟΥ: Δεν γίνεται η πρακτική την ημέρα, γιατί προσέξτε «από τα σκοτάδια βγαίνει το φως». Καταλαβαίνετε; Για να υπάρχει φως πρέπει να υπάρχει σκοτάδι, έτσι δεν είναι; Τότε, για να μπορούμε να ανάβουμε τις ενέργειές μας θα πρέπει να γίνει η πρακτική τη νύχτα, για το συμβολισμό των σκοταδιών και του φωτός. Έτσι λοιπόν, στην ημέρα δεν πρέπει να δουλεύουμε. Μπορεί αυτός που θέλει να ικανοποιεί την επιθυμία, αλλά δεν πρέπει να δουλεύουμε την ημέρα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Όταν μια γυναίκα έχει περίοδο, μετά από πόσες ημέρες μπορεί να δουλεύει στην Αλχημεία;

Α.Δ. ΡΑΒΟΛΟΥ: Ακόμα και στη Βίβλο είναι γραμμένο, μπορεί μετά από επτά ημέρες, γιατί πριν η γυναίκα είναι ακόμα άρρωστη. Δηλαδή, μετά από επτά ημέρες μπορούμε να μεταβάλλουμε.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Μπορούμε να εξασκούμε καθημερινά τη σεξουαλική μαγεία;

Α.Δ. ΡΑΒΟΛΟΥ: Κάθε 24 ώρες μπορεί να γίνεται μία μόνο πρακτική τη νύχτα, γιατί προσέξτε ότι αυτοί οι αδένες είναι πλήρεις και η ενέργεια είναι ώριμη για να γίνεται η μεταβολή κάθε 24 ώρες. Εάν γίνεται πριν, έρχεται η σεξουαλική αδυναμία και οι πτώσεις. Τότε κάθε 24 ώρες πρέπει να γίνεται η μεταβολή, που είναι όταν η ενέργεια είναι αρκετά ώριμη.

Translate »