Η Ισορροπία των Κέντρων

5centers

«Αυτό το μάθημα των κέντρων φαίνεται σαν ένα πράγμα ασήμαντο, αλλά είναι βασικό και θεμελιώδες για μας και τη δουλειά. Αυτό είναι βασικό και θεμελιώδες. Τώρα σας δίνω την εξήγηση γιατί…

Όπως έλεγε ο αδελφός μας που μόλις μας εξήγησε αυτό το θέμα, έχουμε εδώ αυτά τα κέντρα, τα οποία είναι τα κατώτερα κέντρα. Κάθε κέντρο έχει το δικό του υδρογόνο, που σε μας είναι όλο αλλοιωμένο ή ανισόρροπο εξαιτίας του ότι δεν έχουμε μία τάξη μέσα μας, για να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε αυτά τα κέντρα ώστε το καθένα να δουλεύει με τη δική του ενέργεια ή το δικό του υδρογόνο.

Τότε, τι συμβαίνει; Καθώς είναι εξαρθρωμένα αυτά τα κέντρα, όλα αυτά τα κέντρα κλέβουν την ενέργεια απ’ αυτό (Σεξουαλικό κέντρο) · όταν αυτό βλέπει ότι το ληστεύουν, για να μπορεί να δουλεύει πρέπει να κλέβει από τα άλλα κέντρα. Τότε φορτίζεται με υδρογόνα πιο βαριά, έρχεται η σεξουαλική ανισορροπία και έρχεται η ανισορροπία σε όλη την ανθρώπινη μηχανή. Έτσι λοιπόν, είναι πολύ σημαντικό να το έχουμε υπόψη αυτό, γιατί τώρα θα σας εξηγήσω… θα εμβαθύνουμε λίγο σ’ αυτό.

Τότε, για να δουλεύει κάθε κέντρο με το δικό του υδρογόνο, πρέπει να αρχίσουμε την ψυχολογική δουλειά, δηλαδή ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ είναι πολύ σημαντικός γι’ αυτό.

Γιατί; Διότι εμείς στη δουλειά της αγνότητας, που είναι βασική και θεμελιώδης για μας, αρχίζουμε με τον ξηρό υδράργυρο, που ονομάζει ο Δάσκαλος (Σαμαέλ), ή μαύρο υδράργυρο, τον λέω εγώ, που σε σύνθεση είναι το ίδιο πράγμα. Δηλαδή, το σεξουαλικό κέντρο δουλεύει λάθος, γιατί είναι φορτισμένο με άλλες ενέργειες, με άλλα υδρογόνα πιο βαριά ͘ τότε δεν μπορεί να παράγει την ενέργεια που χρειάζεται κάποιος για να κατασκευάσει τα ηλιακά σώματα.

Έτσι, αρχίζει με το μαύρο υδράργυρο, μέσω της ψυχολογικής δουλειάς και αγωνιζόμενος με τη μετατροπή, περνάει αυτή η ενέργεια του μαύρου υδράργυρου που ονομάζω εγώ, ή ξηρού που λέει ο Δάσκαλος, στο άσπρο χρώμα. Προσέξτε καλά, σημειώστε αυτό γιατί είναι σημαντικό, γιατί αυτό είναι η ψυχολογική δουλειά, για να μπορέσουμε εμείς να μπούμε στον Εσωτερισμό, στην Αλχημεία. Έτσι λοιπόν, αυτό είναι βασικό, αυτό που θα σας εξηγήσω.

Έπειτα από εξαγνισμούς, περνώντας από εξαγνισμούς του άσπρου υδράργυρου, περνάει στο κίτρινο χρώμα, κίτρινο, που είναι το θειάφι · αυτό δείχνει ότι ισορροπεί σταδιακά τα κέντρα, ο εξαγνισμός της ενέργειας έρχεται από την ισορροπία των κέντρων, που ισορροπεί σταδιακά. Έπειτα, συνεχίζοντας κάποιος την εργασία του, γιατί κάθε φορά πρέπει να εντατικοποιεί πολύ περισσότερο την εργασία, έρχεται το αποτέλεσμα, το τέταρτο, που είναι η ΙΕΡΗ ΦΩΤΙΑ, το κόκκινο χρώμα. Είναι όταν αφυπνίζεται η Κουνταλίνη, που είναι αυτή με την οποία θα κατασκευάσουμε τα Ηλιακά μας Σώματα.

Έτσι, να προσέξετε τη σημασία που έχει η ισορροπία των κατώτερων κέντρων, για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε εμείς, στο δικό μας εργαστήριο την ενέργεια, δηλαδή το Υδρογόνο 12, που είναι αυτό του σεξ, που μετατρεμμένο είναι το Si-12 ͘ είναι το αποτέλεσμα, όταν πια η ενέργεια μετατρέπεται, το αποτέλεσμα είναι το Si-12. Που είναι η Ιερή Φωτιά.

Κοιτάξτε, αυτό είναι ένα μάθημα που δεν του δίνεται πολλή προσοχή και είναι βασικό και θεμελιώδες για να μπορέσουμε εμείς να αρχίσουμε την εργασία της επανάστασης της συνείδησης ͘ ισορροπώντας πρώτα τα κέντρα, για να μπορέσουμε να παράγουμε το υδρογόνο Si-12. Αντίθετα δεν παράγει και τότε, πότε θα κατασκευάσει κάποιος τα Ηλιακά Σώματα; Πότε θα αφυπνίσει κάποιος την Κουνταλίνη; Ποτέ!, εάν δεν ισορροπεί αυτά τα κέντρα. Δηλαδή αυτό είναι βασικό για μας.

Μπορεί να εξασκεί κάποιος σεξουαλική μαγεία, εάν όμως δεν έχουν ισορροπήσει τα κέντρα, δουλεύουν ανισόρροπα με άλλα υδρογόνα πιο βαριά απ’ αυτό που αντιστοιχεί στο καθένα, χάνει το χρόνο του, αξιοθρήνητα χάνει χρόνο, γιατί δεν θα φτάσει να αφυπνίσει την Κουνταλίνη, έτσι με όλα τα κέντρα εξαρθρωμένα. Τότε η ψυχική εργασία, ο θάνατος στην πορεία είναι πολύ σημαντικός για όλα αυτά, να προχωράμε ισορροπώντας κάθε κέντρο με το δικό του υδρογόνου.

Καταλαβαίνετε καλά τη σημασία που έχει αυτό το μάθημα; Γιατί χωρίς αυτό δεν μπορεί κανείς να φτάσει σε τίποτα, χάνει εντελώς το χρόνο του · τον χάνει αξιοθρήνητα και νομίζει ότι προχωράει καλά. Όχι! Ψέμα, ενώ δεν υπάρχει ισορροπία αυτών των κέντρων, κάποιος είναι χαμένος. Δηλαδή, αυτό είναι μια βάση για να αρχίσει πια μία εργασία στα σοβαρά, αληθινή · γιατί το σεξουαλικό δουλεύει λάθος και όλα αυτά τα κέντρα δουλεύουν λάθος εξαιτίας της διασταύρωσης βαρύτερων υδρογόνων, ελαφρύτερων, τέλος πάντων, είναι τρελή η ανθρώπινη μηχανή, δεν μπορεί να παράγει τη δική της ενέργεια.

Τότε ο θάνατος στην πορεία δίνει σαν αποτέλεσμα την ισορροπία αυτών των κέντρων, αυτό είναι το αποτέλεσμα. Να προχωράμε αφαιρώντας πολλά πράγματα όπως σας έλεγα χτες, εμείς είμαστε προσκολλημένοι στα παιχνίδια που μας έβαλε η φύση. Τι είναι όλα αυτά που βλέπουμε σ’ αυτό τον κόσμο; Σ’ αυτό τον πλανήτη; Είναι παιχνίδια που μας βάζει η φύση, γιατί η φύση δεν την ενδιαφέρει ούτε τη συμφέρει να ελευθερωθούμε. Έτσι αυτή μας βάζει όλες τις διασκεδάσεις, το να αρχίσει κάποιος να αγοράζει παιχνίδια σε ένα παιδί για να ξεχάσει να του ζητήσει γλυκά ή φαγητό. Το ίδιο, ακριβώς το ίδιο κάνουμε και εμείς οι βλάκες διασκεδάζουμε με αυτά τα παιχνίδια που μας βάζει η φύση και ξεχνάμε τη δουλειά πάνω στον εαυτό μας».

Translate »