Προειδοποίηση (Επαγρύπνηση)

hercolubus

Με πολλή αισιοδοξία στέλνω αυτά τα τέσσερα γράμματα (δύο λόγια) στη Γνωστική Κίνηση θέτοντάς σας σε επαγρύπνηση για το πώς είναι τα πράγματα και τι είναι αυτό που έρχεται.

Έχοντας ερευνήσει τους Τρεις Παράγοντες αυτούς καλά, εμβαθύνοντας περισσότερο στην έρευνα, το συμπέρασμα που έφτασα είναι ότι χωρίς το θάνατο δεν μπορεί να υπάρχει απελευθέρωση, δεν μπορεί να υπάρχει σεξουαλική αγνότητα, δεν μπορεί να υπάρχει αγάπη προς την ανθρωπότητα, εάν κανείς δεν πεθαίνει. Ο θάνατος είναι η θεμελιώδης βάση της πνευματικής μας προόδου.

Επειδή ξέρω ότι τα πράγματα επιδεινώθηκαν πια τρομερά για την Ανθρωπότητα και για τον πλανήτη, γνωστοποιώ σε όλους τους γνωστικούς μαθητές ότι το πλησίασμα του Hercolubus (Ερκόλουμπους) στη Γη είναι ένα γεγονός ͘ αυτό θα είναι χειρότερο και από τις ατομικές βόμβες. Η ταραχή είναι πλανητική, τόσο της Ανθρωπότητας όσο και του πλανήτη.

Το πλησίασμα του πλανήτη στο δικό μας φέρνει ως συνέπεια πολλή ζέστη, που θα κάψει τα φυτά, τα ζώα και όλη την Ανθρωπότητα. Επομένως, λοιπόν, αυτό σας το γνωστοποιώ γιατί είναι καθήκον μου να σας προειδοποιώ. Μονάχα μας μένει ένας μόνο δρόμος: είναι να δουλεύουμε με τον θάνατο αλλά ριζικά. Τον κάθε ένα που δουλεύει σοβαρά θα τον βγάζουν σε ένα ασφαλές μέρος όπου θα μπορεί να συνεχίσει τη δουλειά του, γιατί έρχονται σεισμοί, θαλάσσιοι σεισμοί, τρεμουλιάσματα του πλανήτη, τέλος, μια ολική καταστροφή ͘ ώσπου να τελειώσει να φύγει ο άξονας της Γης, γιατί ήδη είναι κουνημένος και θα βυθιστεί στον ωκεανό. Αυτό είναι το τέλος μας.

Επομένως, λοιπόν, το μόνο που σώζει κάποιον είναι η δουλειά του θανάτου, γιατί με τον θάνατο καταφέρνει κανείς τη σεξουαλική αγνότητα και την αγάπη προς την Ανθρωπότητα. Συνθέτοντας τη δουλειά των Τριών Παραγόντων σε έναν, σε σχέση με την εργασία που υπάρχει, είναι ο θάνατος, γιατί με τον θάνατο βγαίνουν οι άλλοι δύο παράγοντες, που μπορεί να τους δουλέψει κανείς θαυμάσια καλά, γιατί έτσι όπως πάμε, πάμε άσχημα.

Αυτή είναι μια προειδοποίηση (επαγρύπνηση) για να αφήσετε τόση θεωρία που δεν σας πηγαίνει πουθενά και να βαλθείτε να εξασκηθείτε στον θάνατο, σε κάθε στιγμή, σε κάθε δευτερόλεπτο, που είναι ο μόνος που μας σώζει. Αυτό που σας ανακοινώνω σε αυτό το γράμμα εκπληρώνεται κατά γράμμα, έτσι όπως γράφεται. Δεν είναι ότι βάζω φόβους, αλλά θέτω τους γνωστικούς μαθητές σε επαγρύπνηση για να πάψουν να θεωρητικολογούν τόσο και να βαλθούν (να εξασκούν) την πρακτική του θανάτου. Πολλά λόγια έχουν λεχθεί και τίποτα δεν έχουν καταφέρει με αυτά · το καλύτερο, πάμε στο σπόρο (στο ζουμί), στις πράξεις!!!

Και δεν θα μείνει γωνιά στη γη που να μην αναταραχθεί με το πλησίασμα του πλανήτη στο δικό μας. Αυτό είναι πλανητικό. Επομένως λοιπόν να αποδείξουμε με πράξεις τώρα τη δουλειά μας. Ό,τι σας λέω σε αυτό το χαρτί δεν θα μετανιώσω ποτέ που σας το λέω, γιατί είναι η αλήθεια και θα το κρατήσω ενώπιον οποιουδήποτε επιστήμονα της Γης αυτό που λέω. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.

Αδελφικά
Α.Δ. ΡΑΒΟΛΟΥ
Σανταφέ της Μπογκοτά, Κολομβία 20 Φεβρουαρίου 1998

Translate »