Προειδοποίηση (Επαγρύπνηση) ΙΙ

hercolubus2

Ο Διεθνής Γενικός Συντονιστής της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΓΝΩΣΤΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ απευθύνεται σε όλη την ανθρωπότητα για να τους ενημερώσει (για) τα εξής:

Αυτή είναι μια προφητεία που εκπληρώνεται κατά γράμμα. Ζούμε όπως λέω εγώ πάνω στο χρόνο, αλλά δεν θα υπάρξει διαφυγή στον πλανήτη γιατί το πιο φοβερό και συγκεχυμένο (αυτό που θα προκαλέσει σύγχυση) είναι το πλησίασμα του Ερκόλουμπους, που ούτε οι ίδιοι οι επιστήμονες μπορούν να υπολογίσουν τους κινδύνους που φέρνει για τον πλανήτη μας, γιατί αν ο Ερκόλουμπους περάσει πιο κοντά απ’ ό,τι πιστεύεται από τη Γη, θα πετάξουμε σε κομμάτια. Πριν περάσει μπροστά (απέναντι) από τον πλανήτη μας, η φωτιά του Ερκόλουμπους θα κάψει το περισσότερο μέρος ζωής. Αυτό που λέω εδώ το υποστηρίζω (μπροστά) σε οποιοδήποτε επιστήμονα, διότι έτσι θα γίνει.

Αυτό θα φέρει αναταραχές σε όλο τον πλανήτη, δεν θα υπάρξει πού να κρυφτεί κανείς. Ας χωθεί όπου θελήσει να χωθεί, εκεί δεν υπάρχει κρυψώνα. Έρχεται η νοητική ανισορροπία της ανθρωπότητας και θα μείνουμε χειρότερα από όσο είμαστε.

Το καλύτερο είναι να δουλεύουμε πάνω στον θάνατο, αλλά να αφιερώσουμε χρόνο στον θάνατο ͘ όποιος πεθαίνει, σε πράξεις, είναι σώος διότι οι Ιεραρχίες μπορούν να τον προστατέψουν όπου και αν βρεθεί. Αυτή είναι η μόνη ελπίδα που έχουμε (για) να διαφύγουμε από τη μεγάλη καταστροφή, που θα είναι τρομερά φοβερή για τη φτωχή ανθρωπότητα.

Εγώ δεν σας συμβουλεύω να πάτε αλλού, διότι δεν θα υπάρξει κρυψώνα σε κανένα μέρος του πλανήτη ͘ όλος ο πλανήτης θα ρημάξει και η ανυπόφορη ζέστη του άλλου πλανήτη θα κάψει μεγάλο μέρος του δικού μας. Ο κόσμος θα πεθάνει από τη ζέστη και χωρίς τροφές. Επομένως λοιπόν αφιερώστε τον χρόνο στον θάνατο.

Στέλνω αυτή την προειδοποίηση για να βαλθείτε στη δουλειά και να πάψετε να μιλάτε τόσο και ας πάμε στις πράξεις, οι πράξεις είναι αυτό που μας σώζει.

Πρέπει να παλεύουμε γιατί με τον θάνατο καταφέρνουμε τη σεξουαλική αγνότητα και την αγάπη προς την ανθρωπότητα. Εάν δεν πεθαίνουμε δεν υπάρχει τίποτα από τα υπόλοιπα. Τότε αυτοί οι δύο παράγοντες μπορούν να εκπληρωθούν, με τον θάνατο είναι που εκπληρώνονται όλα.

Αυτές τις στιγμές αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βαλθείτε (να εξασκείτε) τον θάνατο, για να μπορείτε αληθινά να αποκτήσετε μια προσωπική και άμεση γνώση, όχι από βιβλία αλλά πολύ προσωπική, για να βοηθάτε την ανθρωπότητα…

Αδελφικά, Α.Δ. Ραβολού
Σανταφέ της Μπογκοτά, Κολομβία 26 Φεβρουαρίου 1998.

Translate »