Γιατί Νέα Τάξη;

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝIΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Δ. ΡΑΒΟΛΟΥ

Αυτή η ΝΕΑ ΤΑΞΗ βαδίζει σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΖΥΓΑΡΙΑΣ. Εγώ δεν κάνω πράγματα αθέμιτα, αλλά αυτό που οφείλω να κάνω για το καλό του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΡΓΟΥ.

Αυτό δεν είναι νέο, αυτό εξουσιοδοτήθηκε από το ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΑΜΑΕΛ, όπως φαίνεται σε επιστολές του που πολλοί γνωρίζουν και θα γνωρίσουν σε αυτό. Αυτό δεν είναι καπριτσιόζικο, αλλά εποικοδομητικό εφόσον η ΝΕΑ ΤΑΞΗ καλείται να ταξινομήσει το προσωπικό ή τους ΣΠΟΡΟΥΣ, για να εξαγνίζονται, για να δώσουν τους ΚΑΡΠΟΥΣ τους.

Επομένως αυτές οι διάφορες ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ που δημοσιεύουμε σε αυτό το ΦΥΛΛΑΔΙΟ είναι για να γνωρίσει όλος ο κόσμος ότι δεν είναι εκ μέρους μου, αλλά  από ΑΝΩΤΕΡΕΣ εντολές που πρέπει να εκπληρώσω.

Αναλύστε σε βάθος, μελετήστε τες, για να δείτε ότι εκεί δεν υπάρχει τίποτα εναντίον της ανθρωπότητας, αλλά όλα για το καλό της ανθρωπότητας, γιατί πρέπει να ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΖΟΥΜΕ μέχρι να βρούμε το ΠΝΕΥΜΑ, το οποίο είναι αυτό που ψάχνουμε όλοι όσοι μπαίνουμε σε αυτή τη διδασκαλία.

Τίποτα δεν μπορεί να μένει στατικό, όλα είναι μια αιώνια Κίνηση. Γι’ αυτό λέγεται ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, γιατί άλλοι βγαίνουν και άλλοι μπαίνουν. Αυτό είναι η ΚΙΝΗΣΗ. Δεν θα μπορούσαμε να μένουμε στατικοί με μικρές ομάδες και η  ανθρωπότητα να αποτυγχάνει. Γι’ αυτό πρέπει να κινούμαστε δεξιά κι αριστερά για να  μπορέσουμε να βρούμε εκείνες τις ΨΥΧΕΣ που θέλουν αληθινά τη ΣΩΤΗΡΙΑ τους.

Πρόλογος από το βιβλίο "Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ" του Α.Δ. Ραβολού.

Translate »