Εξηγήσεις για τη Μετατροπή των Ενεργειών και το Αιγυπτιακό Πραναγιάμα

Το απόσπασμα του παρακάτω video είναι από το 2ο Παγκόσμιο Γνωστικό Συνέδριο που έγινε τον Αύγουστο του 1989 στη Βραζιλία.

Στο video παρακολουθούμε τον Αξιοσέβαστο Δάσκαλο Ραβολού να απαντά σε μια ερώτηση για την μετατροπή των σεξουαλικών ενεργειών με την πρακτική του Αιγυπτιακού Πραναγιάμα.

Διευκρινίζει ότι η πρακτική του Πραναγιάμα, που μπορεί να εξασκεί ο κάθε άνθρωπος μόνος του, «το σύστημα φυσερό», όπως το αναφέρει στην απάντησή του, στην πραγματικότητα δεν χρησιμεύει για την μετατροπή των σεξουαλικών μας ενεργειών και την κατασκευή των ανώτερων σωμάτων του ΕΙΝΑΙ μας. Αναφέρεται δηλαδή ο Δάσκαλος Ραβολού στην δουλειά με τον 2ο Παράγοντα της Επανάστασης της Συνείδησης. Για τη δουλειά αυτή χρειάζονται δύο πόλοι, δηλαδή ένα ζευγάρι, ένας άντρας και μια γυναίκα που δεν σπαταλούν τις σεξουαλικές τους ενέργειες, αλλά που δουλεύουν με την Επιστημονική Αγνότητα, την Αλχημεία, και μετατρέπουν - ανυψώνουν τις σεξουαλικές τους ενέργειες με σκοπό να κατασκευάσουν τα ανώτερα σώματα του ΕΙΝΑΙ τους.

Translate »