Δάσκαλος Ραβολού: Αναφορά στο θέμα της ΕΙΡΗΝΗΣ

Στο video βλέπουμε τον Αξιοσέβαστο Δάσκαλο Ραβολού να μιλά για το θέμα της ΕΙΡΗΝΗΣ κατά την έναρξη του 1ου Παγκόσμιου Συνέδριου της Παγκόσμιας Γνωστικής Χριστιανικής Κίνησης, που πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο του 1987 στη Σεβίλλη της Ισπανίας.

Α.Δ. ΡΑΒΟΛΟΥ:

«Είναι πολύ σημαντικό επίσης ένα άλλο θέμα, που είναι παγκόσμιο ή διεθνές, που είναι η Ειρήνη.

Πρέπει να διδάξουμε την Ειρήνη, και την Ειρήνη δεν την αποκτάμε με συμφωνίες, με συνθήκες, ούτε με κάποιο έγγραφο, αλλά την Ειρήνη ο καθένας από εμάς πρέπει να την αναζητήσει μέσα στον ίδιο τον εαυτό του.

Να εκπαιδεύσουμε τον κόσμο, να διαφωτίσουμε τους ανθρώπους, ώστε ο καθένας να αρχίσει να ψάχνει μέσα του την Ειρήνη.

Όταν εμείς αρχίζουμε να βγάζουμε τα ψυχικά επιπρόσθετα από εμάς (δηλαδή τα ΕΓΩ ή ελαττώματά μας) , έρχεται η Ειρήνη σταδιακά στην μέσα στην καρδιά μας, στην Ψυχή μας.

Και αυτή η Ειρήνη αντανακλά σε όλους τους ανθρώπους γύρω μας, κι ευχόμαστε να είχαν κι αυτοί Ειρήνη. Οπότε πρέπει να μοιραστούμε μαζί τους αυτή τη Γνώση, για το καλό της Ανθρωπότητας.

Η Ειρήνη, λέγονται πολλά για την Ειρήνη, όμως την Ειρήνη, έξω από τον εαυτό του, κανένας δεν μπορεί να την βρει, την βρίσκουμε μέσα στον καθένα από εμάς αν αληθινά δουλεύουμε με τους Τρεις Παράγοντες (της Επανάστσης της Συνείδησης).

Αυτό είναι όλο όσο έχω προς το παρόν να σας πω.»

Translate »