Αστρική Προβολή με το Μάντραμ ΛΑ ΡΑ ΣΣ

astral4

Λοιπόν, αδελφοί μου, θα πρέπει να μάθετε να χρησιμοποιείτε αυτό το κλειδί για να βγείτε στο αστρικό. Θα σας το διδάξω τώρα. Θα πρέπει να έλκετε τον ύπνο προφέροντας νοητικά τις συλλαβές Λα, Ρας ως εξής:

Λαααααα, Ρρρρραααααα, Σσσσσς, Λαααααα, Ρρρρραααααα, Σσσσσς κτλ., κτλ.

Αλλά θα πρέπει να κάνετε την άσκηση αυτή με επιμονή, συνέχεια και να το προφέρετε νοητικά. Καταλάβατε; Μετά έλκετε τον ύπνο.

Το τελευταίο γράμμα δονείται ως εξής: ΣΣΣΣΣΣ. Είναι μετά που αυτό το γράμμα δονείται στον εγκέφαλο σαν να ήταν το τραγούδι ενός τριζονιού ή ήχος παρόμοιος με αυτόν που ένα λάστιχο γεμάτο συμπιεσμένο αέρα προκαλεί.

Όταν νιώσεις ή όταν ακούσεις αυτό τον ήχο μην τρομάξεις, αύξησε την έντασή του, μπορείς με τη δύναμη της θέλησης να τον κάνεις να συντονιστεί περισσότερο και όταν αυτός ο ήχος δονείται έντονα, όταν έχει ήδη ένα μεγάλο συντονισμό, εκμεταλλεύσου το και σήκω από το κρεβάτι σου, όπως άκουσες: σήκω από το κρεβάτι σου! Μην αρχίσεις να σκέφτεσαι για το τι συμβαίνει, για το αν θα πρέπει να σηκωθώ με το σώμα μου ή αν θα πρέπει να σηκωθώ χωρίς το σώμα μου, ή αν σηκωθώ τι θα γίνει με το σώμα μου, καθώς κάποιοι μαθητές μπαίνουν σε δισταγμό και αβεβαιότητα. Μην το σκεφτείς, σήκω! Επαναλαμβάνω, σήκω! Καθώς σηκώνεσαι, η φύση θα αναλάβει τον διαχωρισμό του αστρικού σώματος από το φυσικό.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να σηκωθείς, είναι ξεκάθαρο ότι δεν μιλάμε για την περίπτωση του να σηκωθείς νοητικά, αυτά που λέμε πρέπει να μεταφραστούν σε πράξεις. Σήκω από το κρεβάτι! [...] Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σηκωθείς, και πριν βγεις από το δωμάτιό σου κάνε ένα μικρό αλματάκι με την πρόθεση να αιωρηθείς στο περιβάλλον, αν αιωρηθείς είναι γιατί είσαι στο αστρικό σου σώμα, κατάλαβες; Αν δεν αιωρηθείς τότε πήγαινε πίσω [...] και επανάλαβε την άσκηση ξανά, με αυτό τον τρόπο, μην κουραστείς όμως, αν δεν μπορέσεις να το κάνεις σήμερα, αύριο θα μπορείς. Μερικοί μαθητές το κάνουν αμέσως, για κάποιους άλλους παίρνει περισσότερο ακόμη και ολόκληρα χρόνια για να το μάθουν. Σε κάθε περίπτωση επιμονή [...]

Συνεπώς, όταν νιώθεις τον ήχο, σήκω από το κρεβάτι σου, κατάλαβες; Και μετά θα βγεις από το σπίτι σου, αλλά πριν βγεις από το δωμάτιο κάνε ένα μικρό αλματάκι [...] Πηδάς με την πρόθεση να αιωρηθείς, αν αιωρηθείς είναι γιατί βρίσκεσαι στο αστρικό, αν όχι είναι γιατί είσαι με σάρκα και οστά, πήγαινε ξανά πίσω στο κρεβάτι [...] Αυτό το κλειδί είναι θαυμαστό, είναι πολύ σημαντικό, είναι απολύτως απαραίτητο να το πετύχεις.

Translate »