Παγκόσμια Γνωστική Χριστιανική Κίνηση της Ελλάδας της Νέας Τάξης

Τι είναι η Γνώση

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αληθινή ευτυχία είναι η Αυτογνωσία
ΘΑΝΑΤΟΣ - ΓΕΝΝΗΣΗ - ΘΥΣΙΑ
Σκοπός αυτής της διδασκαλίας είναι να μεταδώσει στην ανθρωπότητα τη γνώση των τριών παραγόντων ΘΑΝΑΤΟΣ – ΓΕΝΝΗΣΗ – ΘΥΣΙΑ και να αποκαλύψει το μονοπάτι που οδηγεί στην Εσωτερική Αφύπνιση.

Ποιοι Είμαστε

Π.Γ.Χ.Κ. της Ελλάδας της Ν.Τ.
ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Η Παγκόσμια Γνωστική Χριστιανική Κίνηση της Ελλάδας της Νέας Τάξης ιδρύθηκε την 27η Μαΐου 1995 στην πόλη του Πειραιά και είναι μια Εταιρεία αφιλοκερδής, χωρίς πολιτικούς σκοπούς που λειτουργεί σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Γιατί Νέα Τάξη;

Διευκρινίσεις πάνω στη Νέα Τάξη
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ
Αυτή η ΝΕΑ ΤΑΞΗ εγκαθιδρυμένη από τον Α.Δ. Ραβολού βαδίζει σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΖΥΓΑΡΙΑΣ. «Εγώ δεν κάνω πράγματα αθέμιτα, αλλά αυτό που οφείλω να κάνω για το καλό του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΡΓΟΥ».

Άρθρα για την Εσωτερική Εργασία

Οι Λεπτομέρειες και ο Θάνατος στην Πορεία

Εγώ άρχισα να πεθαίνω με τις λεπτομέρειες. Αυτό που σας λέω για τις λεπτομέρειες, δεν το λέω από θεωρία, το λέω γιατί έκανα έτσι τη δουλειά μου από τότε που άρχισα τη Γνώση, με αυτές τις λεπτομέρειες.

Αστρικό Ξεδίπλωμα

Κοιτάξτε, πρακτικά αυτό, το να αναρωτιέται κάποιος κατά τη διάρκεια της ημέρας αν βρίσκεται στο αστρικό ή στο φυσικό, είναι μια πρακτική πολύ στοιχειώδης, αλλά είναι πολύ αποτελεσματική.

Η Θεϊκή Μητέρα Κουνταλίνι

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ο Εσωτεριστικός Χριστιανισμός ποτέ δεν έπαψε να λατρεύει τη Θεϊκή Μητέρα Κουνταλίνι, προφανώς είναι η ΜΑΡΑΧ ή καλύτερα θα λέγαμε ΡΑΜ-IO, ΜΑΡΙΑ.

Photo Gallery

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Translate »